Panzermuseets shelteranlæg (Anlægget er åbent hele året)

Tag en overnatning eller flere i det helt særlige og unikke shelteranlæg placeret i den naturskønne granplantage hos Panzermuseum East. Shelteranlægget består af rørbunkeren, granbarakken og feltmessen. Kombinér evt. et lærerigt besøg på Panzermuseum East og få den totale koldkrigsoplevelse.

De unikke rørbunkere

Den store rørbunker er indrettet med 5 store samt 2 små rør og den lille rørbunker er indrettet med 1 stort og et lille rør. I hvert af de store rør kan der ligge 2 voksne (af alm. størrelse) og i de små rør kan der ligge 1 voksen i hvert. Der kan selvfølgelig ligge flere hvis der er børn med. Den store rørbunker har indendørs bålsted i midten af anlægget og den lille rørbunker har udendørs bålsted. De spændende bunkere, som ligger gemt i plantagen er overgroet af den vilde natur så der er en dejlig atmosfære i hele området. I alle rørsegmenter er der monteret USB ladestik til en lille lampe eller opladning af mobiltelefon. USB lyskilder udlånes ved ankomst. I umiddelbar nærhed forefindes toilet med skyl (handicapvenligt) og der forefindes ligeledes udendørs vaskeplads.

Den store rørbunker koster 600,- pr. døgn og den lille rørbunker koster 200,- pr. døgn. Granbarakken koster 50,- pr. person og ønsker man at slå telt eller hængekøje op koster det ligeledes 50,- pr. person pr. døgn.

Ved alle anlæg, også feltmessen samt granbarakken gælder, at der kun må bruges brænde købt af os ved ankomst til området. En pose brænde koster 60,-

Granbarakken

Granbarakken er et bunkeranlæg udført over jorden, men tildækket så det føles som et skyttegravsanlæg. Barakken er delt op i to store rum hver med plads til 16 personer som sover i rigtige køjesenge. Begge rum har adgang til hver deres egen udendørs grillplads med siddepladser, ligesom begge rum har lamper og USB-stick.

Feltmessen

Feltmessen er et spisehus som er indrettet med siddepladser til mindst 32 personer med et stort bålsted/grill. Feltmessen er et særdeles hyggeligt overdækket spisehus som der kan tilbringes mange dejlige aftener i, mens man ser rådyr og harer springe rundt i den naturskønne plantage.

Booking:

Priser som følger;

 • Granbarakken med 2 x 16 køjesenge 50,- pr. person pr. nat.
 • Rørbunker med 7 rør kr. 600,- pr. nat. Her er plads til 12 voksne eller flere hvis der er børn med.
 • Rørbunker med 2 rør kr. 200,- pr. nat. Her er plads til 3 voksne eller flere hvis der er børn med.
 • Har man behov for at sætte telt eller hængekøjer op koster det 50,- pr. person pr. nat.

Brænde og grillkul må ikke medbringes og ovntørt brænde til 60,- pr. 25 ltr. sæk udleveres ved ankomst.
Til lidt ekstra voksenhygge (overlevelse) er vi lagerførende i 20 forskellige typer A. H. Riise produkter samt Riise Lakrids-Shot og Gin

Book ved at skrive til allan@panzermuseumeast.dk og ved yderligere oplysninger ring til tlf. 20 25 90 48. Forhåndsbooking er påkrævet.

Når I ankommer vil I få udleveret et regelsæt omkring opholdet i vores naturskønne plantage.

Ordensregler og generelle oplysninger omkring ophold i museets shelteranlæg:

 • Det er ikke tilladt at lege og klatre på jordvolde og tagene i anlæggene.
 • Det er af hensyn til naboer og respekt for naturen ikke tilladt at spille musik, Shelterområdet er kun til hyggeligt samvær og naturoplevelser.
 • Det er ikke tilladt at medbringe brænde/grillkul, det skal købes på museet.
 • Det er ikke tilladt at opsætte telte/campere i shelterområdet uden aftale.
 • Sheltere, toilet samt spisehus og hele park/plantageområdet skal behandles med ordentlighed og respekt, brug derfor flittigt skraldespandene.
 • Af hensyn til miljøet skal man undgå unødigt vandforbrug i/ved toilet/udekøkkenbygningen hvilket betyder at man feks. ikke lader vandet løbe unødigt under tandbørstning/opvask.
 • Det er kun tilladt at ryge direkte ved shelteranlæg, brug skodspandene.
 • Det er tilladt at medbringe hund, men den skal altid være i snor ligesom man skal medbringe afføringsposer som henlægges i skraldespandene.
 • Pas på med grillene i tørre perioder samt i stærk blæst.
 • Anlæggene skal forlades i god orden og rengjort stand senest kl. 11,30 dagen efter overnatning, alt affald skal henkastes i skraldestativerne ligesom grillene skal være slukkede således anlæggene kan tages direkte i brug af næste hold.
 • Det er tilladt at opholde sig overalt i park/plantageområdet herunder FUT-banen, men det er ikke tilladt at opholde sig i museumsområdet og de små køreanlæg.
 • Børn skal altid holdes under opsyn af en voksen, der er farligt ved de dybe søer. Ophold i shelteranlæg tillader ikke adgang til museumsområdet og de små køreanlæg.
 • Ildslukkere er opsat for sikkerhed. Unødig tømning koster 1000 kr i bøde.

Tilsidesættelse af ovenstående medfører bortvisning

Ved ulykke ringes 112 og ambulance tilkaldes til indkørsel ved rød/hvid pæl på Næblerødvejs venstre side 300 m. fra T-kryds Næblerødvej/Fladholtevej

Lægevagt tlf. 70150700

 • Der forefindes hjertestarter mellem toilet og cafe på museet
 • Der forefindes en lille nødhjælpskasse i shelteranlæggets toiletbygning.
 • Vagttelefon 20259048 hvis du har spørgsmål eller ønsker ekstra brænde.

PANZERMAGAZINET

Vores butik har et stort udvalg af legetøj til børn og barnlige sjæle, professionelle samlesæt, modeller og meget mere.

Læs mere

PanzerMuseum East

Fladholtevej 18
4200 Slagelse
Tlf. 20259048

Åbningstider

Se åbningstider – klik her

Facebook