KØB & SALG

PanzerMuseum East sælger normalt ikke effekter som sorterer under museets formidling, men af og til er der alligevel noget til salg.

Kontakt Allan på allan@panzermuseumeast.dk for og evt. besigtigelse, eller bare kom ud i Magazinet og spørg efter Allan.


Lige nu har vi en masse sjældne danske uniformer, både enkeltdele og hele uniformer. en del er prototyper, altså uniformer som har været til afprøvning hos hæren og søværnet, men aldrig sat i produktion. Alt sammen i god stand. Der er fra både hæren, herunder FN/UN og søværnet. Lidt fra krigen, men ellers efter og op til 90’erne. Vi sender ikke billeder af dem, man må selv komme og kigge.

Derudover har vi en del Østtyske/NVA og VOPO uniformer, primært jakker og bukser, men også andre forskellige ting som nye y-seler (basis-seler) og medaljer , alt sammen fra begyndelsen af 60’erne og op til murens fald.

Vi har også en del CF beklædning (koldkrigsperioden) såsom jakker, bukser, kedeldragter og støvler. Fra hæren er der også forskelligt M58 såsom jakker, bukser, kedeldragter og kasketter (Murerkasketter)

PanzerMuseum East

Fladholtevej 18
4200 Slagelse
Tlf. 20259048

Åbningstider

Se åbningstider – klik her

Facebook