GRUPPER

Større grupper og busselskaber

På museet modtager vi meget gerne store hold, derfor har vi også god plads til flere busser på samme tid.

Ønskes der rundvisning skal der bookes i god tid, meget gerne mindst 14 dage i forvejen. Det bookes på mail allan@panzermuseumeast.dk eller pr. tlf. 20259048.

En rundvisning skal helst ikke bestå af mere end 30 – max. 35 personer af hensyn til pladsen i hallerne ligesom der også er andre besøgende i mindre hold som går rundt i de spændende udstillinger.

Vi sætter gerne 2 rundvisere på hvis holdene er større end 35 personer.

Ankommer man i større bushold uden booket rundvisning er vi meget glade hvis man lige et par timer, eller helst gerne dagen før, giver et kald på tlf. 20259048 så vi ved der kommer et større hold.

Man er som altid velkommen til selv at medbringe bespisning og drikkevarer som kan nydes i det fri ved de mange borde/bænkesæt ved de 6 søer, eller i det hyggelige spisehus “Feltmessen” (32 pers.) som ligger godt i læ i den smukke plantage.

Buschaufføren  er  velkommen til at gå gratis med rundt på en rundvisning, men har han prøvet det før går han bare i cafeen og får gratis kaffe/vand.

Der er selvfølgelig gode toiletfaciliteter, også til kørestolsbrugere.  Museet har en enkelt kørestol til rådighed hvis man har behov for det.

Vi glæder os til at få besøg af jer:-)