AKTIVITETER FOR BØRN

Selvom Panzermuseum East er professionel historieformidling skal der selvfølgelig også være aktiviteter for børn.

Så når man ankommer i entreen får alle børn udleveret en opgave som skal løses undervejs i hallerne. Opgaven går ud på at man ved forskellige poster skal læse en lille historie som samtidig er historieformidling. Når man har læst historien får man et af de bogstaver som giver løsningen til det som vores lille museumssoldat Ivan mangler inden han kan tage på en meget vigtig mission. Når opgaven er løst får alle børnene en ”medalje”.

Vi har også anlagt en stor sej FUT bane (militær forhindringsbane) i børnestørrelse og hvis man tager den på tid får man udleveret et flot underskrevet diplom med sit navn og en lille medalje på. Jo flere gange man prøver banen, jo hurtigere bliver man. Her får man helt sikkert sved på panden.

KLATRE PÅ/I KØRETØJER OG FODRE FISK

I nærheden af FUT banen holder der også en ægte pansret mandskabsvogn, en Jeep og en stor militærlastbil samt en endnu mere kæmpestor 4 akslet Sovjetisk rakettransporter man også kan lege i. I en af hallerne henstår der også et pansret radar og kommunikationskøretøj hvor man må sætte sig ind og trykke på alle knapperne.

Til museet hører der også en stor plantage med hele 5 søer man kan hygge sig ved. I ø-søen som er lige ved FUT banen er der en masse store sultne fisk der elsker at blive fodret med fiskefoder som kan købes i butikken. I plantagen er der også store plæner hvor man kan boltre sig så meget man lyster. Overalt i plantagen finder man borde/bænke og der er endda også det overdækkede grillhus ”feltmessen” hvor der er plads til 32 personer. Ønsker man at grille skal brænde købes i museets butik. Brug af feltmessen gælder som ”først til mølle”.

TERRÆNSAFARI & MADAM SJANG

I alle weekender og hver dag i ferierne kan man prøve den vildt sjove terræn- safari i den store 6 hjulstrukne militærlastbil ( 60,- pr. person) ligesom man også kan prøve en sjov tur i sidevognen på Madam Sjang, vores gamle motorcykel (30,-) pr. tur.

Så pak picnickurven, tag et par ketsjere eller feks. et kongespil med og brug hele dagen i jeres helt eget tempo med både leg og historieformidling på Panzermuseum East.

PANZERMAGASINET

Inden I forlader os efter en uforglemmelig dag kan I også lige besøge Panzermagazinet, museets souvenirbutik med masser af tøj og rare sager til både børn og voksne.

Ps. Er det ikke nok med en enkelt dag hos os er det selvfølgelig muligt at købe et årskort i entreen😉

PANZERMAGAZINET

Vores butik har et stort udvalg af legetøj til børn og barnlige sjæle, professionelle samlesæt, modeller og meget mere.

Læs mere

PanzerMuseum East

Fladholtevej 18
4200 Slagelse
Tlf. 20259048

Åbningstider

Se åbningstider – klik her

Facebook