MILITARY DAYS 2022

Danmarks største ”levende” militær event

Vi glæder os til at se alle jer glade besøgende 10-11 september 2022 fra kl. 10:00- 17:00 til en fantastisk og oplevelsesrig weekend.

Military days afholdes i de naturskønne rammer ved Panzermuseum East. Weekenden byder på et væld af historiske oplevelser for hele familien. Military Days er placeret blandt grantræerne i museets dejlige plantage hvor du bevæger dig ind i de historiske tidslommer med en masse militære reenactmentsgrupper fra flere forskellige lande som kommer med telte, hjulkøretøjer, kampvogne og masser af andet grej. Fælles for dem alle er, at de brænder for at formidle netop deres interesser og opfattelse af historien.

I løbet af weekenden vil der være forskellige fremvisninger ligesom der vil være salgsboder med forskelligt militaria, bespisning, øltelt samt kaffe og kage m.m.

Der opkræves alm. entre jvf. hjemmesiden og derefter er der så fri adgang til både museum og hele det store eventområde.

Info for de forskellig shows og udstillinger kommer her på siden samt på Facebook medio august.

Invitation til udstillere ved Military Days 9-10-11 september 2022

Kom og deltag til en fantastisk weekend ved Danmarks største Militærhistoriske event med levende formidling og hvor man møder masser af ligesindede fra både Danmark og udlandet.

Alle Danske og udenlandske militærhistoriske foreninger, klubber, grupper og enkeltpersoner som fremviser alle slags militær, sanitet og beredskabshistorie m.m op til Sovjets kollaps i 1991 kan deltage.

Vi stiller som krav at man er seriøs omkring sin formidling, og alle former for historieformidling relateret til ovenstående er tilladt i event området.

I det 17 ha. store plantageområde omkring Panzermuseum East er der masser af plads til udstilling af køretøjer, materiel, telte, lejrliv og meget mere. De mange åbne områder mellem træerne giver den perfekte mulighed for at man kan arrangere det helt rigtige miljø omkring sin formidling, ligesom området også er meget publikumsvenligt. Det er også muligt at køre ture hvis man har lyst til det. Tunge køretøjer henvises til terrænet, men små køretøjer som jeeps og mc må gerne trille forsigtigt rundt blandt gæsterne i udstiller området. Der vil være marskals tilstede for sikkerhed og anvisninger.

Det er gratis at deltage for udstillere der ankommer som reenactment eller i køretøjer hvor alle passagerer fremviser seriøs historieformidling.

Man kan opholde sig i området fra onsdag d. 7 til tirsdag d. 13 september. Der vil være toilet og badefaciliteter til rådighed i området. Skal man bruge strøm til sin lejr skal der betales efter forbrug jvf. skemaet under tilmelding.

Fredag og lørdag aften vil der være levende musik på festpladsen for alle udstillere og andre stadeholdere. Der er madboder og selvfølgelig kan man slukke tørsten i ølteltet. Pladsen er lukket for publikum fra kl. 17,00 og så er der rig mulighed for at slå sig løs blandt ligesindede.

Stadeholdere som sælger varer på pladsen skal betale meter pris jvf. skemaet under tilmelding.

For spørgsmål vedr. tilmelding skriv til Allan på mail allan@panzermuseumeast.dk

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Tilmeldingsskema / Reenactment
Navn og beskrivelse /Nahme und Beschreibung/Name and description
For sælgere/Stadeholdere

Bredde/Breide/ Width

Din stand skal som minimum måle 4 meter i bredden. Som udgangspunkt vil alle stande have en dybde på 3 meter, men yderligere dybde kan tilføjes. Standen kan ikke være dybere end den er bred.

Dybde/Tiefe/Depth

Tilvælg strøm her/Strohmversorgung hier zuwählen/Choose powersupply here

Foreløbig liste med tilmeldte deltagere til Military Days 2022 – opdateres løbende

 1. DMKF: Dansk Militærhistorisk Køretøjsforening. DMKF udstiller med mange forskellige varianter af privatejede køretøjer med tilhørende grej. Danmark
 2. GHRVPK: Gardehusarernes Veteran Panser og Køretøjsforening. GHRVPK udstiller stærkt med i alt 7 bæltekøretøjer samt 1 lastvogn og 5 små hjulkøretøjer samt lejrliv. Danmark
 3. WW2 Tommies: Dansk reenactmentgruppe. Formidler levende historie omhandlende britiske enheder 1914 til 1952, også med køretøjer, dog primært WW2. Danmark
 4. Anderslövs Repgubbar: Køretøjs og reenactment gruppe som flot fremviser Svensk lejrliv i koldkrigsperioden.  Sverige
 5. Nordvästre Skånes Dragoner: Køretøjs og reenactment gruppe som flot fremviser Svensk lejrliv i koldkrigsperioden. Sverige
 6. Vietnam Reenactments: Selvstændig gruppe under DMKF udstiller med Amerikansk lejrliv i Vietnam. Danmark
 7. Teaterforeningen Det tredje Rige: Gruppen portrætterer som reenactments 170. infanteri division, deutsches rotes kreuz, tyske officerer og enheder under anden verdenskrig. Danmark
 8. WW2 Reenactment: Gruppe med køretøjer og motorcykler som fremviser tysk lejrliv og kamphandlinger på østfronten…..            Denmark
 9. Kuchnia polowa: Polsk reenactment gruppe med feltkøkken og Gaz 69. Polen
 10. Westfront 1916: Faghistorisk og pædagogisk formidling bland andet omkring livet i skyttegravene under 1.Verdenskrig.                   Denmark
 11. Søren O. Sejersen: Møder med flere motorcykler med sidevogn fra ww2.        Denmark
 12. Big Red One: Reenactment gruppe med køretøjer og lejrlivs formidling omkring 1st Infantry Division US ww2.                  Sweden/Denmark

PANZERMAGAZINET

Vores butik har et stort udvalg af legetøj til børn og barnlige sjæle, professionelle samlesæt, modeller og meget mere.

Læs mere

PanzerMuseum East

Fladholtevej 18
4200 Slagelse
Tlf. 20259048

Åbningstider

Se åbningstider – klik her

Facebook